ZGODBA
Zgodovina
SCROLL DOWN
INSPIRACIJA

Nona Alma

Vila je zgrajena na temeljih stare kmečke hiše, ki je prehajala iz generacije v generacijo in je prav zato polna spominov. Spogledovanje s tradicijo je vidno v množici majhnih detajlov, ki se prepletajo z moderno gradnjo in prestižno opremo.

GORIŠKA BRDA

Razbrazdana od zgodovine

Brda so dežela prepojena z burno preteklostjo in zanimivimi dogajanji v sedanjosti. Na poti od vasi do vasi se boste srečevali z bogato naravno in kulturno dediščino, gradovi in belimi cerkvami na vrhovih gričev, vinskimi kletmi pod zemljo, zelenemi planjavami do koder vam seže pogled in ponosnimi ljudmi, ki poznajo pravi pomen gostoljubja.

VINO

Tradicija vinogradništva

Vila Alma Vista je del vinorodne posesti Edija Simčiča, ki slovi po vinih, ustvarjenih s strastjo in spoštovanjem tradicije. Vinska klet je zrasla z njim in se za vedno zaznamovala z njegovim imenom.

HRANA

Nazaj h koreninam

Kulinarika Goriških Brd pozna vse štiri letne čase in združuje bogato mešanico narodov, ljudi in zgodovinskih obdobij, ki so oblikovala ta košček sveta. Po mnogih letih veliko tradicionalnih receptov še vedno kliče po svežih sezonskih sestavinah, ponuja zanimive okuse in preprosto pripravo.